Fotki będą jutro codziennie pracuje a samochód widzę tylko jak jest ciemno, wiec nie ma nawet możliwości zrobić nawet ładnych zdjęć
a co do spociku to mam nadzieje ze jak najszybciej przed świętami mam tyle roboty ze nie mam nawet czasu na spanie;/ ale po świętach czas na odpoczynek
Jackass, dodam ze kolorek identyczny jak twojego astrolota xD
Tak więc fotki już są niestety nie najlepszej jakosci ale narazie musza wystarczyć ;P
Co zrobione do tej pory: 1. Wymieniona pompa wspomagania
2. Wymienione filtry i olej na GM
3. Założone dwie przednie opony zimowe Toyo
Na razie tylko tyle bo brak mi czasu;/ ale na pewno po nowym roku prace trochę nabiorą tempa xD
Więc pora na jakieś plany odnośnie autka 1. Założyć przedni emblemat, już jest wiec tylko muszę go zamontować
2. Kupić i założyć tylni emblemat od vauxhall
3. Kupić porządne radio
4. Wymienić głośniki
5. Wymienić alusy na 16 lub 17 bo 15 ledwo się mieszczą
6. Przyciemnić szyby
7. Odmalować zaciski na czerwono
8. Wymienić rozrząd
9. Zająć się poprawkami lakierniczymi
10. Założyć soczewki
11. Wymienić tylną lampę bo jest pęknięta
12. Wymienić prawy daszek przeciwsłoneczny
Kolejność jest przypadkowa, wiec się tym nie sugerujcie na pewno po nowym roku od razu wymieniam rozrząd, bo to podstawa
Mam nadzieje ze autko się spodoba czekam na komentarze i propozycje
//Jackass: Kolor czerwony zastrzeżony jest dla moderacji/administracji/zarządu
Czy ona miała strzała w dupę i krzywo spasowany jest bagażnik, czy na foto jest otwarty?
Nie, przynajmniej po oględzinach mi się tak wydaje ;D w realu wygląda tak jak powinno być ;] na zdjęciu tak tylko wyszło ;p jedynie prawa lampa przednia trochę nie pasuje z kierunkiem ale po blachach nie widać żeby była gdzieś bita
Jackass napisał/a:
Przód też będzie Vax?
Własnie miałem zamiar kupować bo ze znaczka chrom odleciał ale jechałem sobie przez Nieporęt, patrze a przy drodze leży połamany grill od vectry z idealnym znaczkiem ;D wiec narazie zostanie ten ale pewnie w ciągu roku przód się trochę zmieni xD
W weekend miałem chwile wolnego czasu wiec zrobiłem mała sesje
słaba jakość bo robione telefonem;/zapomniałem z wawki aparatu, ale następnym razem bardziej się postaram
Szkoda ze nikt tu się nie udziela;/ ale może byście mi pomogli w doborze koloru do felg, musze je odmalować bo sa w fatalnym stanie;/
a chciałbym żeby było lekko oldskulowo
od kumpla który trochę się zajmuje takimi rzeczami usłyszałem ze ładnie by pasował kolor orange z palety forda focusa ST
A wg. mnie czarny tam zniknie tak jak u mnie było. Odmaluj je na jakiś srebrny, bo faktycznie do naszych podobnych kolorów budy nie pasuje raczej nic oczojebnego Spróbuję potem coś zdziałać z pokolorowaniem zdjęcia, ale już mówię, że raczej nic fajnego z tego nie wyjdzie. Ja obstawiam coś srebrnego.
No własnie czarny będzie marnie wyglądać;/ jedynym plusem były by dobrze widoczne czerwone zaciski xd
ale srebrny mi już obrzydł;/ w astrze planowałem białe i nie udało się odmalować;/ ale tu białe nie pasują;/ Jackass jak dasz rade coś skołować to był bym wdzięczny
Jak dla mnie podtrzymuję wersję, że najlepsze srebrne. A z tych co wyżej zaprezentowałem to chyba złote mi się najbardziej widzą, ale też bez przekonania
Do kolorowej felgi wg. mnie musi być ciemniejsza buda i niższe zawieszenie, bo na seryjnej jasnej Vectrze to będzie pasować tak jak u mnie odblaskowa blenda
Zawsze możesz polerkę spróbować, choć także bez przekonania to mówię do tej felgi. Albo pomyśleć możesz o innym kole Myślę że coś byś znalazł innego w piniądzach za które puściłbyś te fele. Choć patrząc po Vectrze i byłej Astrze, to chyba lubisz takie wąskoramienne koła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum