morieris, a te gumy to pamiętasz, że ja od Ciebie kupię?
Btw, czy Twoja Cali dziś nie jechała Płowiecką od strony Wawra koło godziny 20? Jechałem z ojcem po cement, gips, siatkę i na rondzie Marsa/Płowiecka taką spotkałem, ale szybko mi uciekła i na trasę Siekierkowską pojechała. A nie zwróciłem uwagi na kółka i glebę. I bry chyba nie miała, a nie wiem czy Ty z brą na co dzień jeździsz. Ale kolor był GeyBlue.
morieris, u mnie, w Rembertowie, jest na pewno jedna, ale straszliwie zwieśniaczona i nawet mi się z Twoją nie kojarzy. A tamta co wczoraj widziałem przypominała serię
Marka: Opel
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 28 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 71 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2010-07-28, 20:34
na ulicy odwróciłbym się za Twoją Calibrą i westchnął jak za fajną laską... jeszcze nie super, ale taką całkiem całkiem...
rozmach i tempo prac budzą uznanie...
Model: Szrotocalibra
Pojemność: 2000cm3 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 348 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-08-16, 17:50
wyleciał dzisiaj tłumik koncowy, ostatnie foto:
w jego miejsce wjechał "mugen" WM sport - załozony tylko ze wzgledu na to ze kiedys go kupilem za 20 pln, a zeby obnizyc tył musialem sie pozbyć tamtej rynny. W przyszłosci i tak bedzie co innego. Nietety chwilow nie mam do niego silencera i drze ryja niemiłosiernie... ale mam nadzieje ze na dniach go troche przytkam.
Pojemność: 2000cm3 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 348 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-08-17, 21:00
Dzisiaj Latino wymienił mi przednie springi z Irmsherów -30 na FK -60, po drodze nie o było sie bez klopotów, bo okazalo sie ze mocowanie stabilizatora powiedziało papa, ale podjechalismy do sklepu i juz jest nowe
Niestety myslalem ze usiadzie troche bardziej ale jeszcze jak tył opadnie to moze cos sie zmieni. A jak nie to na wiosne bedzie gwint i tyle.
Wysłany: 2010-08-17, 21:33
no ogolnie jest nisko, ale jak dla mnie jeszcze niezadowalajaco ... jak tyl opadnie i na przód ząłoze hokejke od AG to moze bedzie troche lepiej .. a jak nie to w czwartek jestem umowiony z gosciem ktory robi gwinty na zamowienie...
a tak w ogole to dzisiaj dostałem kolejną paczke, i tak mało kto zaglada do tego tematu wiec moge powiedziec ze będą czarne sonary w calibrze, wyrwane za 250 zł.
_________________ >> Wheel Whore <<
Ostatnio zmieniony przez morieris 2010-08-17, 21:35, w całości zmieniany 1 raz
a tak w ogole to dzisiaj dostałem kolejną paczke, i tak mało kto zaglada do tego tematu wiec moge powiedziec ze będą czarne sonary w calibrze, wyrwane za 250 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum