Witam wszystkich miłośników z Klubu i Forum,mam na imie Darek,jestem z Płocka i niebawem zostane posiadaczem Omegi B 3.0 MV6,po zakupie zaprezentuje auto w galerii.Pozdrawiam
Marka: opel
Model: astra g
Pojemność: 1.7
Wysłany: 2012-03-02, 22:17
witam wszystkich z MKO , jestem z Wawy mam na imie Grzesiek i oczywiście mam Opelka Astre G 1.7 diesel ISUZU, z czego jestem dumny i zadowolony. Pozdrawiam
Witam serdecznie szacowne grona miłośników Marki Opel
Mam na imię Rafał jestem z Warszawy.
Obecnie posiadam Opla Calibre X20XEV (2.0 16v Eco),ale pomału zaczynam sie rozglądać za astrą f cabrio i mam nadzieje że niedługo stanę sie posiadaczem tak owego bezdasznika
Marka: OPEL
Model: AGILA
Pojemność: 1,0
Wysłany: 2012-05-06, 19:57 Witam
Witam
Zarejestrować się zarejestrowałem dość dawno, ale jakoś czasu nie miałem aby się przedstawić.
Tak więc mam nadzieje że robię to w odpowiedni sposób i w odpowiednim miejscu.
Mam na imię Piotr i mieszkam/pochodzę z Warszawy, a dokładniej z Żoliborza.
Moim 3 autkiem jest OPEL Agila z silnikiem 1,0 l w kolorze srebrnym.
Wybór z przypadku, uczucia mieszane.
Marka: Opel
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 29 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 212 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2012-05-11, 18:47
halo wszystkim
niby nowy nie jestem, ale się przywitam bo nie było mnie tu masę czasu...
młody troszkę podrósł i czasu będzie teraz mam nadzieję nieco więcej
od razu małe pytanko, pewnie głównie do Wojtka bo przerabiał temat: w jaki sposób równo ponaklejać naklejki przy sticker bombie na ostrych załamaniach zderzaka? bo mam spory problem z grillem, tam jest sporo wygięć w różnych kierunkach i nie wiem jak to ugryźć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum