Marka: Opel
Model: Kadett E
Pojemność: 1.4
Wysłany: 2010-06-09, 23:44 hatchback pax1990
Witam To może i ja pokaże swoją furkę Kadiego kupiłem w czerwcu ubiegłego roku za 2000zl. Był trochę zaniedbany ;( ale to już przeszłość od tego czasu jak go kupiłem zrobiłem mocowania wahaczy, wymieniłem uszczelkę pokrywy zaworów, wszystkie części układu kierowniczego, zrobiłem bad-loka, wymieniony układ wydechowy i dużo innych rzeczy plany to jakieś aluski fajne a teraz fotki
tak miej więcej wyglądał na początku
a tak teraz tylko ramiona wycieraczek zostały pomalowane
Ostatnio zmieniony przez pax1990 2010-06-09, 23:48, w całości zmieniany 1 raz
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 28 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 71 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2010-06-12, 00:38
Ważne że chcesz się interesować autem, to się liczy - i jeszcze drugie, żebyś go nie zrobił na wieś tuning, a resztę niech gryzą psy... po prostu się nie przejmuj i rób swoje!
Wysłany: 2010-06-12, 00:58
Zadbany kadecik. Tak jak napisał pedro nie przesadź z modami ale jak na razie widzę wszystko zmierza w dobrym kierunku. Jeszcze ładna felga i będzie gitara. Silnik to nie siłacz ale nie każdemu potrzeba rwać asfalt.
Wysłany: 2010-06-12, 12:24
Dzięki. Nie mam zamiaru go wieśniaczyć mam w planach alu i ewentualnie zderzaki od GSi no i muszę jeden bok zrobić (drzwi od kierowcy przód i tył) bo są nie ciekawe ktoś zrobił parę wgniotów myślę kupić drugie i ewentualnie pomalować bo w takim kolorku mało tego jest
Powiem tyle Kadecik ładny badlook moze byc nic do niego nie mam ale :
1 wypierdziel te kołpaki bo to jest wieś albo goła stal albo alus
2 zrób gril. Jak juz chcesz miec siateks to załataj te dziury po bokach.......bo wyglada jak wygląda.
3 skoro to nie jest gsi to na co ten znaczek ?
Reszta może być Spojler pasuje do niego nie jest przesadzony
Wysłany: 2010-06-13, 11:30
Kri$, kołpaki jak dla mnie nie maja nic wspólnego z wiochą a girl zrobię w najbliższym czasie po 2 kto to wie ze to nie GSi a co do spojlera to musi pasować bo to seria z GSi
Wysłany: 2010-06-13, 12:32
morieris napisał/a:
pax1990 napisał/a:
po 2 kto to wie ze to nie GSi
kazdy kto ma troche pojęcia o kadetach
morieris zgadza się ale nie każdy ma pojecie
@ro [Usunięty]
Wysłany: 2010-06-13, 15:29
GSI nie GSI. Jak ma ochotę niech i naklepie 2,5 V6 na zadku. Jego auto jego sprawa. Ważne żeby właściciel był zadowolony. Zmieni zderzaki i ilu się pozna? 1%? Albo i żaden "znawca".
Nie jestem pewny ale GSI chyba miały inne lampy tylne i przeciwmgłowy w zderzaku i już po tym sie pozna
A kołpak kołpakowi nie równy, gdy jest to stonowany kołpak i zasłania cały stalus ok nic nie mam do niego ale gdy masz kołpak a więcej widać felgi jak jego to juz nie za ciekawie to wygląda....
Model: Szrotocalibra
Pojemność: 2000cm3 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 348 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-06-13, 23:30
@ro napisał/a:
Zmieni zderzaki i ilu się pozna? 1%? Albo i żaden "znawca".
moge sie oczywiscie mylic ale z tego co wiem kadety w wersji GSi wychodzily tylko 3d i cabrio ... mowie o ori gsi.
A co do kołpaków to jak dla mnie goła stal juz lepiej wyglada
_________________ >> Wheel Whore <<
@ro [Usunięty]
Wysłany: 2010-06-14, 17:53
morieris napisał/a:
@ro napisał/a:
Zmieni zderzaki i ilu się pozna? 1%? Albo i żaden "znawca".
moge sie oczywiscie mylic ale z tego co wiem kadety w wersji GSi wychodzily tylko 3d i cabrio ... mowie o ori gsi.
No i się mylisz bo wyszło GSI w 5 furtkach.
Kolega pax dozbiera kaski to i felunek zarzuci a kołpak zostawi na zimę....nie ma co chłopaka zniechęcać bo kadzio ładny i to on ma być z niego jako właściciel zadowolony.
Model: Vectra B
Pojemność: 1,6 16V
Wiek: 27 Dołączyła: 28 Lut 2010 Posty: 465 Skąd: Borkowo Kościelne
Wysłany: 2010-06-14, 19:47
jak dla mnie kadet spoko jest.... ładna felga i będzie jeszcze lepiej... każdy ma jakiś cel indywidualny, jeden dochodzi do niego szybko a inny małymi kroczkami...
Kri$, morieris ja osobiście wolę kołpak niż gołą stal, ale o gustach się podobno nie dyskutuje, sprawa indywidualna
pax1990 dbaj o niego, unikaj wiochy i powodzenia w dążeniu do celu
_________________ żadne wielkie przedsięwzięcie nie może się udać bez kobiety
Ostatnio zmieniony przez @guś 2010-06-14, 19:50, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-06-15, 21:36
tak jak @ro powiedzial felunek bedzie ale narazie trzeba zarobic @guś, ja tez wole kołpaki niż blaszaki
a tak ogółem to ja myślę ze samochód się pokazuje żeby inni powiedzieli swoje opinie ale nie próbowali-kazali mi czegoś zmieniać bo to rzecz gustu jak to przedmówca ujął
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum