Marka: Opel
Model: Corsa
Pojemność: 1.7
Wysłany: 2010-03-23, 14:53 Corsiara Nadhiry
No to będę pierwsza która się tu zaprezentuje
Prezentowane cudo to:
Opel Corsa C
Silniczek Y17DTL
Rocznik 2001
Aktualny przebieg: 135500
Samochód został zakupiony dość spontanicznie. Pod naciskiem zrobienia prawa jazdy przez mojego Piotrka, stwierdziłam, że przyda mi się dodatkowy motywator - samochód. Zaczęły się poszukiwania w internecie. W pierwszym momencie wybór padł na Renault Clio. Pewnego weekendu postanowiliśmy wybrać się do zagłębia komisowego w Warszawie - ul. Modlińska. Jeździliśmy, jeździliśmy... miałam się zdecydować na Clio Sport... aż w jednym z komisów zobaczyłam Corsę, która od razu przykuła moją uwagę. Z zewnątrz wyglądała pięknie... w środku hmmm - poprzedni właściciel porobił trochę przeróbek - co widać na zdjęciach, ale i tak od razu wiedziałam że ją chcę. I w ciągu 5 minut (dosłownie) stwierdziłam że ja kupuję. Pozostały do załatwienia tylko formalności związane z kredytem... I po kilku dniach odbiór kochanego samochodziku A od października 2009 jestem oficjalnym użytkownikiem Corsiary z racji zdanego (w końcu) egzaminu na prawo jazdy
W planach:
- zamontowanie lamp soczewkowych
- zmiana podświetlenia na czerwone
- zmiana tarcz zegarów na białe
- dopracowanie elektrycznych szyb
- coś się jeszcze wymyśli
A tu kilka zdjątek mojego kochanego samochodziczku
Drzwi przed:
Drzwi po:
A tu niedawno zamontowany nowy mieszek
Ostatnio zmieniony przez nadhira 2010-03-23, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum