Jackass, air nie jest od tego zeby jezdzic jak koza a czasami opuszczac ;] jak to mowia amerykanie "ride hard, park harder"
Tak tak, ale jest zawsze opcja w trudnych warunkach zrobienia "pssst" w górę - a przynajmniej dla mnie to istotne. Myślę, że już na glebie -60 bym nie wjechał choćby do jedynego garażu do którego mam dostęp w razie chęci dłubania - a przynajmniej byłoby ciężko. Zobaczymy jak będzie na -40
Marka: Opel
Model: Astra F Bertone
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 795 Skąd: 022.com
Wysłany: 2012-01-31, 19:50
Jackass napisał/a:
Myślę, że już na glebie -60 bym nie wjechał choćby do jedynego garażu do którego mam dostęp w razie chęci dłubania - a przynajmniej byłoby ciężko. Zobaczymy jak będzie na -40
Myślę, że już na glebie -60 bym nie wjechał choćby do jedynego garażu do którego mam dostęp w razie chęci dłubania - a przynajmniej byłoby ciężko. Zobaczymy jak będzie na -40
sranie w banie panie kolego ;]
Jak miałem padnięte springi z tyłu to haratałem tłumikiem przy wjeździe, a więcej jak -40 w stosunku do obecnego stanu nie było. Garaż był budowany pod crosscountry poloneza, stąd utrudnienia. A nie jest mój, więc przebudowywać nie ma jak.
Poza tym mam jeszcze kilka innych wjazdów, podjazdów, dróg, gdzie ważne dla mnie jest przejechanie - na jednym z miejsc poprzedni Scenic na minimalnym obniżeniu stracił michę olejową, na innym w zimie zawisłem seryjną, może trochę obciążoną Astrą.
Tak to jest niestety przy stanie dróg którymi się poruszam, że na razie mam stracha zejść poniżej -40. Ale i tak jest progres, bo kiedyś chciałem podnosić przód i tył
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 795 Skąd: 022.com
Wysłany: 2012-01-31, 20:42
hehe rzuc wyzwanie Magierappie założe sie ze wjedzie swoja astra tam gdzie Ty bys sie bał serią wjezdzac hehe a tak serio to nie ma co kontynuowac tematu, kuzi jak bys cos chcial jeszcze przedyskutowac to sie nie krepuj
_________________ >> Wheel Whore <<
Ostatnio zmieniony przez morieris 2012-01-31, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-02-02, 03:06
Kuzi, zalezy co chcesz osiagnac, jak to zeby kolo sie delikatnie schowalo w nadkole ale zeby nie bylo mega nisko to 18 cali, a jak bys chcial ją połozyc to 17 na jakiejs niskiej gumie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum