Marka: Opel
Model: Astra II
Pojemność: 1700
Wysłany: 2010-06-24, 15:59 Astra 1,7 TD
A to moja Asterka. Rok prod. 1999. Przebieg 175,000km. Silnik 1,7 TD cale 68 rumaków pełna seria, ponieważ ja sprzedaje wiec w nic nie inwestuje :)
Wyposażenie:
- ABS
- Wspomaganie kierownicy
- Centralny zamek
- El. Szyby domykane z kluczyka
- El. podgrzewane lusterka
- El. szyberdach
- Radio CD
- Wielofunkcyjna kierownica
- Alu-felgi 15'
- 2 X Air-Bag
Ostatnio zmieniony przez arti21 2010-06-30, 10:26, w całości zmieniany 3 razy
Model: Szrotocalibra
Pojemność: 2000cm3 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 339 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-06-24, 17:30
Jak mozesz to napisz mi na PW ile z nią chcesz, albo podeslij link do ogłoszenia.
A tak ogolnie to spoko wyglada tylko mógłbyś dodać jakis szerszy opis, wyposazenie, przebieg żeby temat był zgodny z regulaminem w innym wypadku zostanie on usunięty.
Cytat:
3.) W treści wiadomości wpisz dane, które pomogą czytelnikom ocenić z czym mają do czynienia, czyli:
a. Model i Marka samochodu
b. Rocznik samochodu
c. Przybliżony przebieg
d. Krótka historia jak samochód do Ciebie trafił
e. Opis przeprowadzonych i planowanych modyfikacji
_________________ >> Wheel Whore <<
Ostatnio zmieniony przez morieris 2010-06-24, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
arti21, ładna asterka - wizualnie G w hatchbacku ma wg. mnie to coś fajnego. Z ciekawości: ile z tym silnikiem przy normalnej jeździe (nie jakiejś super eko) pali ten silnik po mieście?
Fajna Astreka arti21 czy ona nie jezdziła po płocku na FK z zenonem??? Jak tak to kilka razy widziana na miescie
_________________ Mam to czego Ty, nigdy nie będziesz [CENZURA] miał
szacunek u ludzi z którymi będę w to grał
kiedy budzą się we mnie uśpione demony
wtedy wychodzę na scenę i [CENZURA] spalam mikrofony
I'm stealing main staff czyli hardcorowy rap!
Model: Astra II
Pojemność: 1700
Wysłany: 2010-06-30, 10:25
Witam jakis czas nie odwiedzalem tej zakladki a widze ze pojawilo sie kilka pytan, wiec odpowiem na wszystkie:)
Co do ceny to 12,500 ja cenie.
Przy normalnej jezdzie w miescie miesci sie w 6 litrach.
ODPOWIEDZ DLA "Przybysz" jakis czas mialem zalozone ciemne lampy soczewki z xenonami wiec mozliwe ze mnie gdzies widziales.
Wysłany: 2010-07-02, 23:22
Widziana dziś na żywo (na xenonie) i zacna asterka. Ważna rzecz pominięta....to wersja na 100 lecie opla.
Model: Szrotocalibra
Pojemność: 2000cm3 Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 339 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-07-08, 09:49
szczerze mowiac to srednio znam sie na dieslach, ale kiedys czytalem cos na temat wymiany pinu na pompie wtryskowej, poszukaj sobie w necie cos na ten temat.
poszukaj po google dla różnych haseł i na pewno coś znajdziesz ale dobrze by było żebyś pojechał na hamownie i zbadał ile masz koników i niutków na chwile obecną z jakiego progu startujesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum