Wysłany: 2010-03-18, 13:46 Zespoły których watro posłuchać
Jak w temacie jakie polecacie zespoły do posłuchania na codzien ,do sluchania w trasie,na romantyczny wieczór etc
_________________ Pasy rozpięte, na drzwiach trzymam rękę
Jedziem wolno na VIP'a jak el Presidente
Schwanz'e nadęte obcinają felgę
Nie ma dla nich tu miejsca choćby były przepiękne
Bo jadę, jadę z mą szaloną kliką
Ja slucham:
Nightwish - lajtowy rock-metal
Rhapsody of Fire - lajtowy folk metal
The Offspring - zajefajny rock
Nirvana - lajtowy rock
Metallica - klasyka rocka
Bob Marley - chyba nikomu przedstawiać nie trzeba
Jamal - polskie nazwijmy to "reggae"
Na razie tyle starczy
Marka: Opel
Model: Astra F Bertone
Pojemność: X16SZ + LPG Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 795 Skąd: 022.com
Wysłany: 2010-03-18, 17:41
Gebro napisał/a:
Nirvana - lajtowy rock
legendę Grunge'u nazywasz lajtowym rockiem? A feee ;]
Jackass napisał/a:
The Offspring - zajefajny rock
legenda Kaliforniskiego Punk Rocka heh
czego ja słucham... Obecnie Rap/Hip Hop - Polski, Niemiecki, Francuski, Amerykanski, co sie nawinie, do tego Reggaeton, Reggae i Ragga. Nie chce mi sie wnikac w wykonawców bo bylo by tego zbyt wiele, do tego klasyki roka polskiego i zagramanicznego.
Ja tam nie mam jako takich ulubionych. Słucham co mi ucho wpada.
Mam sentyment do Polskiego Rocka do końca lat '90 oraz Metallica, Nirvana, The Offspring, Scorpions, Guns N' Roses itp.
jako że ktoś wcześniej tylko wspomniał to ja troszkę rozwinę ja w trasie jestem w transie , a więc panuje u mnie muzyka trance. Generalnie jakieś składaki własnej produkcji z najciekawszych kawałków ostatniego czasu ale i pewnych klasyków ( nie będę wymieniał ). A twórcy których lobie najczęstszej posłuchać to : Daniel Kandi, Super8 & Tab, Temple One, Above & Beyond, Nitross Oxide i wielu wielu innych przedstawicieli głównie Uplifting Trance.
Jednym zdaniem " Beat w kolumnach, ucho pieści Trance o przepięknej treści"
_________________ My po prostu "Żyjemy samochodami"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum