Wysłany: 2011-02-18, 20:42 I zlot Mazowiecki Klub Opla - propozycja
Już nie długo mija nam roczek Ja jako jedna z osób która brała udział w założeniu / tworzeniu forum czy robimy I zlot MKO?? z swojej strony dodam że jestem chętny do wszelkiej pomocy przy tworzeniu dla nas tak wielkiego wydarzenia
czarneś, generalnie jak najbardziej popieram. I widziałbym to tak, że nie musi być żadnego lotniska, toru, czy coś, w zasadzie większość u nas fur to seria średnio nadająca się na sprinty, z resztą chętnych na ściganie pewno dużo by nie było. Jak już to jakiś plac pod supermarketem, oddalona droga, albo nawet darować sobie takie łapanie się, czy zręcznościówkę Głównym założeniem powinno być spotkanie się gdzieś, wynajęcie domków i wspólna zabawa etc.
A w temacie dodałem "propozycja". Jak będą konkrety to się zrobi temat z konkretami.
Jackass, musimy od czegoś zacząć jakiś tam plac będę w stanie załatwić tak jak mówiłem jeżeli będą osoby chętne coś zdziałamy a wszystko zależy od ilości osób chętnych dlatego założyłem ten temat dziś
Marka: Opel
Model: Calibra
Pojemność: 2.0
Wiek: 29 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 212 Skąd: Warszawa - Wola
Wysłany: 2011-02-19, 18:40
Ja jestem bardzo za
Lotnisko może w przyszłości, teraz może byśmy zwarli szeregi poprzez wspólne zrobienie jakiejś flaszki w miłym otoczeniu i byłoby git
Projektujemy jakąś historyczną lepę na tą okazję?
Ja od siebie mogę zaproponować http://meteor.turystyka.pl/wdw-rynia,rynia.html . Mniej więcej Płock i Radom by miały tą samą odległość, Wawa blisko. Ale to tylko luźna propozycja, trzeba się wziąć, przemyśleć i zadecydować. Generalnie myślę, że odległość na terenie województwa nie będzie dla nikogo chętnego żadną przeszkodą. Max to 200km, a to jest dla większości wydatek góra 200zł w obie strony licząc 10l/100km (co w trasie jest przesadą) i 5zł/l wachy.
Wysłany: 2011-02-20, 11:20
VRx napisał/a:
pedro, kolekcjoner lepek dobrze gada, flaszka być musi
lubię sobie coś czasem nalepić na szybę a i flaszką nie pogardzę
Miejscówka może być problemem o tyle że będzie za duży wybór i nie będziemy mogli się zdecydować - Jackass zadecyduj coś odgórnie, np to co powyżej, żeby każdemu było blisko i gitara, bo inaczej to będziemy się boksować na miejscówki i nic z tego nie wyjdzie... Znam takie przypadki z historii...
Póki co konkretnych danych tak na prawdę żadnych nikt z zarządu nie dostał. Poruszę sprawę, ale póki nie ma chętnych do zaangażowania się, to średnio to widzę.
Wysłany: 2011-05-26, 23:43
Prawdę mówiąc, biorąc pod uwagę inne rzeczy, słabo widzę ogólny zlot. może lepiej byłoby zacząć od np grilla z nocowaniem? Takie coś mniejszego kalibru, żeby się poznać, oswoić, bo przecież nie wszyscy jesteśmy z tego samego miasta i nawet nie widzieliśmy się w komplecie...
MKO to młody klub, może jeszcze nie pora rzucać się na zbyt szerokie wody jak kluby istniejące od lat, bo ludzie uznają że nie warto się pojawić i frekwencja będzie marna, a jak zarzucimy integracyjnego grilla z jednym nocowaniem to sprawa będzie mniej emocjonalnie "poważna" niż zlot i być może będzie nas więcej. Nie mówię tego ze swojego punktu widzenia, ale znam ludzi i myślę że wielu może rozumować tym torem. Puszczam jedyne myśl pod rozwagę, bo myślę że coś w tym może być... co Wy na to?
pedro, jestem dokładnie tego samego zdania i tak jak pisałem wcześniej nawet o żadnym kzk, czy 1/4 nie myślałem, bo to bez sensu na tak małą liczbę uczestników. Na początek liczy się integracja, dopiero potem rywalizacja w odpowiednich proporcjach I myślę, że każdy do tego tak podchodzi, żeby posiedzieć przy wspólnym grillu, ognisku czy cokolwiek z browarem czy flaszką w łapie i ewentualnie wybrać najładniejsze auto "zlotu"/grilla/pikniku czy coś. Liczy się dobra zabawa i myślę, że pierwszy zlot, czy duży spot każdego klubu wygląda tak, że nie ma super atrakcji, są po prostu ludzie chcący się poznać, zakumplować, pogadać itd.
Wysłany: 2011-05-27, 00:11
Dokładnie, na większe atrakcje jeszcze przyjdzie czas, Klub jeszcze młody - na razie pora na zacieśnienie znajomości, tak żeby stworzyć ekipę która na nowo stworzy ten klub w nowej, bardziej zgranej postaci - co niewątpliwie po zlocie/grillu się stanie.
Ja, przyznam, nie jestem dobry w proponowaniu miejscówek, bo zbyt dużo ich nie znam - jestem pewien, że inni znają więcej i lepsze, więc w tej kwestii pozostawiam pole innym... mogę zasięgnąć neta, ale to może każdy, lepiej obczaić miejscówki przećwiczone...
Dokładnie, na większe atrakcje jeszcze przyjdzie czas, Klub jeszcze młody - na razie pora na zacieśnienie znajomości, tak żeby stworzyć ekipę która na nowo stworzy ten klub w nowej, bardziej zgranej postaci - co niewątpliwie po zlocie/grillu się stanie.
O to to !
_________________ Grand Sport Injection - by Dudek - Powered by C18XE
nawet pole namiotowe i gril by był spoko jak na początek , trochę partyzancko ale takie wypady sa najlepsze, gdzieś w centrum mazowieckiego żeby nikt nie bym pokrzywdzony, ale droga na zlot to tez atrakcja.......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum